Vijesti

Idući tjedan Google ulazi ozbiljno u gaming, a na predstavljanje projekta dovodi velika imena igraće industrije

Iskreno, moram reći da me čudi što kod nas u gaming krugovima slabo se priča o idućem tjednu i ulaska Googlea u gaming svijet. Shvatio bih da primjerice MadBox ne shvaćate ozbiljno, ali ovakvog giganta s ogromnom količinom novca trebali biste shvatiti vrlo, vrlo ozbiljno.

Vjerujem da je razlog zašto većina igrača još uvijek ignorira Google je mišljenje da će Google predstaviti samo jedan beznačajni streaming servis igara kao što je Netflix i da to nikoga ne zanima. Naravno da ne možete biti više u krivu, ali o tome ćemo “we told you so” pričati idući tjedan.

A da Google misli ozbiljno govori podatak da će na prezentaciju njihove vizije gaminga doći studiji kao što su idSoftware (Doom), Crystal Dynamics i Ubisoft. Jep, znam da će sad biti komentara “to su ozbiljne kompanije?”, ali da jesu, i još Google nije otkrio sve tko će biti na predstavljanju.

Uostalom tu će biti i slavna Amy Hennig koja je ikona igraće industrije i žena bez koje ne bi bilo Uncharted serijala. Hoće li ona predstaviti igru novu? Ne znamo. Hoće li Google konzola ili stream servis imati ekskluzivne igre? Moguće.

Vjerujem da ćemo i danas saznati još nove informacije tko sve dolazi na “slavlje” ulaska Googlea u svijet igara. Utorak je za koji dan i jedva čekamo otkrivanje Google gaming budućnosti.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Spider no Life a.k.a trening Recent comment authors
novije starije popularnije
Spider no Life a.k.a trening

Jedva čekam da otkriju Avenger project,nadam se da će Microsoft svatiti da treba odustati od streaming,već na tradicionalni način,samo da njihove igre budu samo na novi Xbox

Povezano

Back to top button
Close
Close