Vijesti

Idući tjedan konačno razotkrivanje “The Avengers” igre?

Nadamo se, zaista se nadamo. Nije glasina da igra postoji jer to svi znamo i to je potvrdio sam Crystal Dynamics, ali još uvijek ne znamo o čemu se radi. Mnogi vjeruju da je riječ o zaista velikoj “AAA” igri. Dobra vijest je da bismo svi skupa mogli biti pametniji već u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kruže glasine da će novu igru Crystal Dynamics predstaviti na prezentaciji nove Google konzole. Kao što znate, Google je potvrdio da će na prezentaciji nove konzole ili stream servisa biti specijalni gosti među kojima je i Crystal Dynamics.

Svi se pitaju što će Crystal Dynamics raditi na predstavljanju konzole, ako neće najaviti novu igru, a svi misle da su to upravo Avengeri. U utorak od 11 sati po našem vremenu saznat ćemo sve. Nadamo se da je ova glasina točna i da ćemo konačno vidjeti igru koju svi zaista jedva čekamo. Još jučer je izašao onaj “teški” Avengers: Endgame trailer…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano