Vijesti

Idući tjedan u Zagrebu se održava veliki FIFA turnir, glavna nagrada je Sony 4K TV

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu 15. 12. u zagrebačkom kinu Europa održati će se veliki FIFA 19 turnir na PlayStation 4 konzolama u organizaciji Tele2 i esport organizacije Valiance.

Tele2 PlayDay svoja vrata će otvoriti u 10 sati, a šansu za sudjelovanje imati će 56 igrača koji se prvi prijave. Na kvalifikacije za četiri preostala mjesta možete se prijaviti ovdje, pa svoje mjesto na završnom turniru iduću subotu možete osigurati odigravanjem vikend lige danas, sutra i prekosutra.

Vrijedne nagrade i druge igre

Preporučamo reagirati na vrijeme i doći dovoljno rano u subotu kako biste imali prilike osvojiti dvije vrijedne nagrade – Sonyev 4K televizor, dok će se gubitnik u finalu zadovoljiti s Huawei P20 Lite mobilnim telefonom. Finale će popratiti popularni youtuberi Malajski Tapir i PvtMole.

Na PlayDayu moći će se sudjelovati i u Clash Royale turniru, igrati Fortnite i PUBG, a tu će biti i igra Just Dance 2019 gdje plesanjem također možete osvojiti vrijedne nagrade. Više informacija potražite na na http://playday.gg i na Facabook eventu

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano