Vijesti

Igra koja tvrdi da nije igra je naša preporuka za “ubiti” dvadesetak minuta na poslu

Preporučamo Android “igru”, potpuno drugačiju, bez iritantnih poteza kojima bi vam izbili novac iz džepa.

Ne da mi se ništa. Post blagdanska depresija uzela je svoj danak, pa mi se ne da živjeti, a pogotovo mi se ne da raditi. S novog posla, odakle i pišem ovo, uslijed stresa proizašlog iz novih očekivanja novog šefa, novih zadataka o kojima nemam blage veze, sve češće tražim prilike za nevine pauze uz neku bezbrižnu igru na mobitelu. Onako, za ubiti pola sata dok nitko ne gleda.

Ipak, svi znamo kakve su igre na mobitelima. Prepune mikrotransakcija, reklame iskaču na sve strane, pa se nerijetko dogodi kontraefekt uslijed kojeg gasite mobitel živčaniji i napetiji nego prije. Pa sam tako tražeći na neku igru koja me neće iživcirati, dakle, besplatnu i bez reklama, naišao na igru koja se trudi na sve moguće načine da je ne zaigrate.

Nešto drugačije od ostalih igara

There is no game (klik za preuzimanje na mobitel) će vas vas od samog pokretanja nagovarati da je ugasite, a ako je ne poslušate, očekuje vas ultra zabavnih 20 do 30 minuta i jedno uistinu potpuno drugačije iskustvo od onog na kojeg smo naviknuli kod drugih mobilnih igara. Nažalost, igra je dostupna samo na Android uređajima, link za preuzimanje pronađite ranije u tekstu, gdje vas očekuje 25 megabajta za preuzimanje. Megabajte se isplati žrtvovati na bilo kojoj mobilnoj tarifi.

Svakako napišite svoje dojmove u komentarima, a ako vam se sviđa preporuka, javite nam ako želite vidjeti više ovakvog sadržaja na FFA.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close