Vijesti

Igrač SCUM-a natukao je preko 400 kilograma u igri i onda je Gamepires rekao: NE MOŽE!

Ministar zdravstva Republike Hrvatske već je sazvao konferenciju za medije na kojoj je najavio uvođenje većeg poreza na meso zombija. Tvrdi kako su pretile osobe veliki teret domaćem zdravstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok kupuješ grincek za juhu na obližnjem placu i kad te bakica pita da joj u jednoj rečenici objasniš što je SCUM, to ćeš najlakše napraviti ovako. SCUM je igra u kojoj ubijaš zombije, pa ih komadaš, pečeš i jedeš. Bakica će vjerojatno dobiti srčani udar, a upravo je to riješenje problema koje vide u Gamepiresu.

Naime, jedan igrač na Redditu je pokušao testirati koliko najviše kilograma može dobiti igrač u igri, te je u svojem zadnjem izvještaju stigao do čak 400 kilograma težine. Što je zainteresiralo kolege iz PC Gamera, koji su na PAX sajmu u Australiji pitali suosnivača izdavača igre iz Devolver Digitala kako se developeri u Gamepiresu misle nositi s njim.

scumdebeo.jpg

Ovako izgleda čovjek u SCUM-u od 400 kilograma.

Graeme Struthers im je odgovorio kako je ekipa iz Gamepiresa svjesna pokušaja igrača, te da će to uskoro rezultirati ishodom koji bi se dogodio u stvarnom životu, odnosno predebeli igrač će vjerojatno kad – tad dobiti srčani udar. To, naravno, kao i u stvarnom životu ne znači nužno i smrt, pa ako se igrač “opameti” na vrijeme, može osmisliti sistem regulirane prehrane i vježbanja koji će ga vratiti na pravi put, a može se i prijaviti u novu sezonu Života na vagi.

Dakle, zahvaljujući metabolizmu koji je u ovoj igri izveden realnije nego u bilo kojoj drugoj igri današnjice, mogućnosti roleplaya su iznimno velike. A biti će toga i još jer developeri marljivo rade na igri dodajući sadržaj. Nedavno je u igru stigla velika pomorska baza, stigli su i cargo dropovi, dok je s novim sistemom blueprintova pripremljen teren za neku od idućih nadogradnji koja bi trebala donijeti gradnju utvrda. Dok se mi nekako najviše veselimo najavi automobila (i traktora).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano