Vijesti

Igrači misle da su otkrili najavu nove Tom Clancy igre iz Ubisofta! Svi žele Splinter Cell

A mene vuče više na novi Watch Dogs. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partnerski odnos Ubisofta i Tom Clancyja traje već dugo vremena i na sreću svih nas – u hrpi izdanih igara koje nose Tom Clancy licencu dobili smo nekoliko jako kvalitetnih naslova. Posljednjih par godina dobili smo zaista kvalitetne naslove kao što su The Division ili Ghost Recon: Wildlands i jedan vrhunski naslov – Rainbow Six: Siege. Svi oni nose Tom Clancy ime iako realno imaju sve manje veze s njim. Igrači koji aktivno igraju Ghost Recon: Wildlands misle da su otkrili teaser za novu igru iz Clancy svijeta i svi nekako žele novi Splinter Cell.

Skell Technology

Wildlands je zaista igra prepuna easter eggova, pa su tako igrači pronašli jedan vezan za kompaniju “Skell Technology” koja se pojavljuje u Rainbow Six: Siege i Ghost Recon: Wildlands naslovima. Easter egg je prvo odveo igrače na website kompanije, a nakon što su shvatili korisničko ime i lozinku link vodi na misteriozni unlisted (skriveni) YouTube video. Dalje video priča zapravo o reklami za dronove Skell Technologyja, a čitava stvar dosta podsjeća na Ghost Recon: Future Soldier. Igrači se nadaju da je zapravo video paravan za novi Splinter Cell, no može se povezati i s Watch Dogs franšizom. Osobno bih volio da je zaista riječ o Splinter Cell igri. Uostalom, prosudite sami.

https://www.youtube.com/watch?v=QGkTorjzRds

Jedno je sigurno – The Division 2 nije. Svi drugi naslovi su itekako mogući. Nekako sumnjamo da bi Ubisfot sve ovo zaštitio i skrio ako nam baš ništa ne želi pokazati. Kao i uvijek – vrijeme će sve pokazati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano