Vijesti

Igramo PUBG na PlayStation 4 – ružan je kao crno pače, ali mi smo se najeli piletine | VIDEO

Winner winner chicken dinner!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUBG je došao jučer na PlayStation 4 i odmah je postao jako popularan među igračima. Naš redakcijski battle royale ljubitelj – Figo, donosi vam prve dojmove u videu koji je pripremio. Kao što vidite i sami na prvu – PlayStation 4 je dobio jednu od najružnijih igara uopće. PUBG zaista ne izgleda lijepo na PS4 jer su developeri žrtvovali grafički dio igre radi performansi. Uistinu, iako je tek došla na PlayStation 4 igra radi bolje nego što je radila na Xboxu. Xbox One je u međuvremenu dobio puno ažuriranja koja su popravili igru, pa očekujemo da će i PlayStation 4 dobiti isti tretman. Nadamo se i nekakav grafički patch. Igra se ne vrti u 60 FPS-ova na PS4. 

Vrijedi li dati 199kn za PUBG?

Pitanje na ovaj odgovor pokušat ćemo dati ipak nakon puno više igranja igre jer zaista je rano još pričati o nekim ocjenama. Stvar je baš na vama i volite li battle royale žanr. Ako ste se zasitili Fortnitea ili Blackouta, s PUBG-om nećete fulati. Ako ste BR “junkie” onda PUBG već igrate. Trebate li kupiti PUBG na PS4, ako ga već imate na PC-u ili Xboxu? Teško. Osim ako vam ekipa nije na PlayStationu 4 jer osim ekskluzivnih skinova ništa novo nije došlo u ovu verziju. Štoviše, PC je i dalje najbolji izbor ako imate dovoljno jaku mašinu. Također, nova snježna mapa trenutno je dostupna samo na PC-u. Dobra vijest je da su PS4 vlasnici dobili odmah sve što su Xbox igrači čekali jako dugo, a to su sve mape i sav sadržaj.

Naša recenzija stiže poslije, a do tada uživajte u pobjedi i dojmovima. I ako želite igrati s nama ili vas zanima ovakav sadržaj podržite nas pretplatom na naš YouTube kanal

PUBG PRVE POBJEDE I IMPRESIJE

https://www.youtube.com/watch?v=reeMeW8tZNA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano