Vijesti

Imate li čitavu vječnost ili 40 tisuća kuna? Čestitamo, sad možete otključati sve Mortal Kombat 11 skinove!

Fatality! Mi našu MK11 recu još uvijek pripremamo, a ako ste pratili recenzije drugih medija onda vam je jasno da je MK11 jako dobra, ako ne i odlična igra. Prepuna je sadržaja koji je doduše zaključan iza grinda, ali nije problem grindati ako ima smisla i ako volite tu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što nema smisla…

…je činjenica da MK11 ima prilično bezobrazan i pohlepan grind. Rekli bismo čak dosta nametljiv i “gramzljiv” što je prava šteta. Igra puca od sadržaja i likova, no je li normalno da ako želite otključati sve skinove u igri trebate igrati oko 3,390 sati?

Kad biste išli kupiti svaki skin onda bi vas to zadovoljstvo izašlo oko $6,440. Iz NetherRealm-a su kasnije rekli da to nije istina jer prema njihovim tvrdnjama nije moguće kupiti svaki skin u igri, nego se on mora otključati.

Igrači pak misle drugačije, a developer je svejedno obećao da će preraditi ovu ekonomiju i bezobrazni grind koji se trenutno nalazi u igri. Ne znamo kad će se to dogoditi, ali su svjesni da ovakvo stanje nije jednostavno fer.

U igri su 23 lika, a svaki od njih ima 60 skinova. Samo 4 skina po liku otključat ćete ako igrate tutorial, njegov story mode i osnovne tornjeve. Inače, skinovi se rotiraju svakih 8 sati i ne znate koji ćete dobiti ako ih poželite kupiti stvarnim novcem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano