Vijesti

Insurgency: Sandstorm izgleda kao prava stvar za sve ljubitelje hardcore FPS-a

Prethodnik je pošteno prodrmao taktičku scenu s 4 milijuna prodanih kopija, a čini se da će i nastavak zadržati istu brutalnost napucavanja..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već znamo da New World Interactive nakon Insurgencya iz 2014. i Day of Infamy radi na novom nastavku u Insurgency serijalu. Insurgency je započeo kao mod s Insurgency: Modern Infantry Combat, a Insurgency iz 2014. broji preko 4 milijuna igrača na Steamu zbog svojeg hardcore gameplaya. O nastavku ne znamo puno, no sada smo dobili novi teaser trailer koji nam prikazuje kako izgleda igra u Unreal Engine 4 pokretaču.

New World Interactive je prešao sa Sourcea iz prošle igre na Unreal Engine 4 i našao novog izdavača. Focus Home Interactive je sve više poznatiji na gaming sceni, a upravo oni će izdati ovaj naslov za PC, PS4 i Xbox One. Developeri su od prošlog E3 trailera izbacili single player kampanju kako bi se fokusirali isključivo na multiplayer po izlasku igre. Postoji mogućnost da se kampanja vrati nakon izlaska igre.

Insurgency: Sandstorm bi trebao izaći ove godine, a kako igra izgleda možete pogledati u novom teaseru ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=PulyojBwISs

Uz to imamo i kratak pogled na reload mehanike u igri te nešto malo gameplaya:

https://www.youtube.com/watch?v=GGjcLPYN1pU

https://www.youtube.com/watch?v=NbafhInbMCc

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano