Vijesti

Internetom se šire glasine oko mogućeg Crash Team Racing remastera

Opet je počelo potpaljivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je više od godinu dana otkako je inicijalno izašao toliko željeni Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy remaster. Da je to bio uspješan pothvat, dovoljno govori činjenica kako je na brtianskim top listama kraljevao jako puno tjedana i prodao se u višemilijunskoj nakladi. Vicarious Visions i Activision su napravili odličan posao i to se pokazalo. Naravno, time su se vrata otvorila da Activision uskoro nama željnima starih PlayStation 1 platformera pruži i remaster trilogije omiljenog ljubičastog zmaja pod imenom Spyro: Reignited Trilogy.

Uza sve to, igrači su se počeli pitati ono što smo svi mogli pretpostaviti. Hoće li pasti jedan remaster za Crash Team Racing? Još davnih dana prošle godine producentica u Vicarious Visionsu, Kara Massie nije potvrdila da rade na CTR-u, već da bi tim vrlo rado napravio takav remaster.

Na predjelu Azije je nastala prava strka zbog jednog detalja kojeg su primjetili svi oni koji su se podvrgnuli anketi provedenoj od strane PlayStation Asia. Anketa se uglavnom tiče igre The Last of Us: Part II i toga gdje su igrači čuli za igru, hoće li je kupiti i koja su im očekivanja glede nje. No na jednom pitanju je svima upao u oko jedan detalj:

psasiacrashbandicootracing.jpg

Da, da, dobro vidite – Crash Bandicoot Racing. Iako naslov nije isti, bio je dovoljan da od dima nastane požar. Najiskrenije, velike su šanse da se jednostavno radi o nekakvoj grešci. Ipak, lijepo je maštati o propisnom remasteru te igre i to zajedno sa Crash Bashom. To bi bilo vrhunski. Ostaje za vidjeti hoće li biti ikakvih novih detalja oko ovog otkrivenja.

Izvor: gearnuke.com

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano