Vijesti

Iscurili prvi detalji! Destiny 3 će biti puno teža i puno više RPG hardcore igra, a imat će i novi mode po uzoru na The Division

Svi već znate da se Bungie odvojio od Activision “sise”, pa se svi nadamo da će Bungie sam napraviti još bolju igru i da neće biti potrebno potrošiti €300 da bismo igrali kompletan sadržaj koji će igra ponuditi kroz sve moguće “passove.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratili su se!

Tko se vratio? AnonTheNine! Njih dvoje su najpoznatiji izvor informacija za Destiny serijal i točni su kao HŽ željeznice. Šalim se, točni su i njihove vijesti možete slobodno uzeti kao referencu.

A oni tvrde da imaju informaciju kako Bungie na Destinyju 3 radi već dugo vremena i da će Destiny 3 puno više biti okrenut hardcore igračima, ali da će biti puno više RPG igra što znači da bismo mogli dobiti puno dublji način na koji izgrađujemo i radimo svoje klase. Destiny 3 će tako prema njima biti dosta teža igra nego što su to bili Destiny 1 i 2, iako znamo da su i te dvije igre imale i imaju hardcore sadržaj.

Guardians using Darkness?

U Destiny 3 stiže PvPvE mode u kojem ćemo moći “zastraniti”i ne biti pošteni Guardiani. Nešto kao Dark Zona u Destinyju, ali više će mode biti sličan Planetside implementaciji. Također, oni tvrde da će Destiny 3 imati puno više PvE sadržaja i otvorenih prostora u igri.

Skini mi Veil!

U fokusu priče će biti Veil (astro demon rasa) iliti svemirski demoni kako ih nazivaju. Njihov vođa ili bog ubijen je tijekom Collapse događaja, a Veil želi uhvatiti Travelera zbog Svijetla koje može oživjeti njihovog boga odnosno vođu.

Kad se ovdje popnemo na vrh!

Navodno da će igrači završiti na njihovim piramidalnim svemirskim brodovima koji će biti nešto kao Dreaming City u Destinyju 3.

Ovo su naravno zasad glasine, ali opet ponavljam da ovaj dvojac ne ispaljuje samo tako informacije. Tko zna, možda Destiny 3 već vidimo na E3-u?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano