Vijesti

Iscurio još jedan dokaz koji potvrđuje da Death Stranding izlazi ove godine

Uopće nema dvojbi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok ne dođe službena objava ili potvrda, nije ništa sigurno 100%, ali je 99%! Ovo nije prvi hint da Death Stranding izlazi u 2019. godinu još jedan u nizu koji potvrđuje to samo. Hideo Kojima hoda i vozi se okolo svijetom i širi Death Stranding “zarazu”, a svi studiji poput Guerille ili Remedyja sami ne mogu vjerovati koliko dobra igra izgleda. Baš prije 2 dana, Kojima je bio gost Remedy studija gdje im je pustio dvosatnu demonstraciju igre. Sony još uvijek šuti u vezi izlaska jer gotovo je sigurno da priprema nekakav događaj na kojem će najaviti datume izlaska možda najvećih igara ove generacije, a to su svakako The Last Of Us Part II i Death Stranding.

wroof81oufb21

Stvar su još jednom zabrljala trgovina iz Kanade, a ovaj put to nije bio Walmart, već Best Buy. Oni su u svoj dućan već stavili mogućnost prednarudžbe igre gdje jasno vidite da će igra doći ove godine. Konkretan datum još uvijek nemamo, ali 2019. godina je. Ovo zaista nije ništa novo Best Buyu ili Walmartu koji su u svojoj dugoj povijesti leakali puno povjerljivih informacija. Većina bude točna. Uoči E3-a, bilo je puno šale na Walmart Kanadu jer je taj lanac otkrio velike igre kao što su Rage 2 i još nekoliko drugih naslova debelo prije službene najave.

Vjerojatno je većina nas sličnog razmišljanja, da ako imamo novca samo za dvije igre ove godine odabir bi bio Death Stranding i The Last of Us Part II. Nadamo se da će Sony uskoro prekinuti šutnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano