Vijesti

Izašla je do sada najtiša i najbolja PlayStation 4 konzola

Ovo će zanimati sve vas koji planirate kupiti PlayStation 4 ovih blagdana ili želite jednostavno preći na PlayStation 4 Pro!

Digital Foundry izbacio je novi članak i video u kojemu su otkrili da je Sony napravio još jednu reviziju PlayStation 4 Pro konzole i ova je do sada najbolja. Ne, nećete dobiti bolju grafiku, bolji procesor ili više RAM-a, ali zato ćete dobiti najtišu PlayStation 4 Pro konzolu. Svi mi koji imamo PlayStation 4 Pro znamo da se konzola nekada čuje kao da je avion uletio u boravak ili sobu. Posebno je to bilo naglašeno kada ste igrali God Of War. Upravo na GoW-u, Digital Foundry testirao je novi model CUH-7200 i došao je do zaključka da je ovo do sada najbolja verzija PlayStation 4 Pro konzole. 

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=ynAr9kP-Xq8

Gdje kupiti i kako znati koji model kupujete?

Trenutno, barem u Velikoj Britaniji, serija CUH-7200 prodaje se zajedno s Red Dead Redemption II bundleom. Ako ste i kod nas kupili taj bundle velika je vjerojatnost da imate baš 7200 seriju. Također, prepoznati ćete i preko kutije jer na prednjoj strani kutije piše broj modela. Broj je dodatno naglašen i istaknut tako da ne možete promašiti. Vama možda koji imate PS4 Pro ovo i nije toliko zanimljivo, ali svima vama koji nemate PS4 Pro konzolu, a planirate je kupiti preporuka je da ako dućan u kojemu kupujete konzolu ima ove modele da uzmete baš taj. 

Ako i nema, nije neka tragedija jer sve drugo je potpuno jednako starijim modelima.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close