Vijesti

Izašle nove slike iz Call of Cthulhu

Mračno kako i treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se usred svih velikih imena koje udaraju u posljednje vrijeme ova igra zatekla malo ispod radara, ali su nas danas developer i izdavač (Cyanide i Focus Home Interactive) podsjetili da nam se (relativno) uskoro sprema ovaj mračni RPG. Točan datum se još ne zna, ali je u pitanju 2017. godina, a dolazi na PC i konzole. 

Ktulu 3

Call of Cthulhu je poznati horror svijet baziran na dijelu američkog pisca H.P. Lovecrafta još davne 1926. Ova će igra biti RPG sa elementima istraživanja, psihološkog horrora te stealth mehanike. Igrači će istraživati smrt poznate umjetnice i njene obitelji na Darkwater otoku. Za vrijeme te istrage otkrivati će se mnogi uznemirujući detalji, a kako kažu probudit ćemo i samog Cthulhua. 

Ktulu 2

Zaplet i samo ime ovog svijeta dosta obećavaju, slike izgledaju dosta dobro, a moramo reći da nam baš nedostaje neka dobra horror avantura. Nadamo se da će krajnji rezultat biti odličan!

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano