Vijesti

Izdavač Grand Theft Auta širi svoj biznis i na svemir, a pomaže mu Kerbal Space Program

Take-Two Interactive postao je bogatiji za još jedan hit serijal!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo tko nije čulo za Kerbal Space Program. Riječ je o igri koja svojim menadžerskim elementima potiče igrača da istraži svemir, pokrene svoj vlasititi program za istraživanje svemira i pošalje svoje neodoljive zelene astronaute u veliko mračno prostranstvo. Već je dulje vrijeme među popularnijim igrama, a možda najbolja reklama je bila na YouTubeu gdje je jedan od tri megapopularna YouTube Gamera, Jacksepticeye dosta vremena proveo zabavljajući sebe, ali i svoje pratitelje upravo ovom igrom.

Squad je tim koji je zaslužan za tu, u suštini jednostavnu, no itekako dobitnu formulu uspjeha. Take-Two prepoznao je potencijal u toj ideji i odlučio je reagirat, kupovinom IP-a, što je Squad podijelio sa svojim igračima na svome blogu. Ovo nipošto ne znači kraj njihovog rada na serijalu, štoviše, i dalje marljivo rade na novoj ekspanziji koja bi uskoro trebala udariti virtualne police digitalnih servisa. Poznavajući kvalitetu studija u vlasništvu Take-Twoa, budućnost pred Kerbalima je svijetla.

Take-Two jedan je od izdavača koji su vrlo strpljivi kada je riječ o izdavanju igara. Žele kvalitetne proizvode jer znaju da se kvaliteta najbolje prodaje. Osim toga, financijska injekcija sigurno će pomoći Squadu da Kerbal Space Program dovedu na jednu višu razinu, razinu koja bi mogla oduševiti apsolutno sve i pretvoriti serijal u još veći hit. Tko zna, možda nas u bližoj budućnosti Grand Theft Auto odvede i na Mjesec!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano