Vijesti

Izgleda da je Bungie razmišljao o plasiranju Destinyja na Steam

Ali vjerojatno je Gaben bio preskup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljiva situacija se odvijala u posljednja 24 sata. Prvotno je Neogafov korisnik pronašao informaciju o dostupnosti Destiny valute (Silver) u Steamovoj bazi. Ubrzo nakon toga je Eurogamerov pisac WYP (Wesley Yin-Poole) pružio i vizualni dokaz obavljene kupnje te iste valute.

kupljeno2

No da iznenađenje, očekivanje i brojna nagađanja prestanu, ubrzo se službeno na Twitteru oglasio i DeeJ (Bungiejev čovjek za odnose s javnošću) te potvrdio da se radi o grešci i da će Steam vršiti povrat svih obavljenih kupnji (pričamo o ovom slučaju, naravno).

Što je to sve skupa značilo, možemo samo nagađati… Je li se razmatralo stavljanje prvog Destinyja na Steam s obzirom na to da Silver za sada nije potvrđen kao valuta u Destinyju 2. Možda je Destiny 2 trebao doći na Steam, a ovo je potvrda da će Silver biti i tamo? Postoji li i dalje mogućnost da dođe ili je Gaben bio preskup?

Povezano

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano