Vijesti

Sve smo bliže najavi nove Alien igre! Je li moguće da je nastavak Isolationa?

Je li konačno došao taj dan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo nekoliko puta pisali da Alien igra postoji. I znamo da postoji jer toliko je puta već pušten teaser da znamo svi da je najava negdje tu. Očekivali smo svi službenu najavu prošli mjesec na The Game Awardsima, ali to se nije dogodilo. Prema svim dostupnim glasinama i informacijama neće biti horor stealth igra, nego opet pucačina. Na igri radi Cold Iron Studios koji se nalazi u vlasništvu 20th Century Foxa. Studio radi na igri još od 2015. godine. Nisu otkriveni još nikakvi novi detalji, ali Linkedin je zato prava meka informacija. Profili ljudi koji rade u navedenom studiju upravo su otkrili da je riječ o pucačini, ali zanimljivo je da kod nekoliko članova teama u opisu navedeno da je igra u razvoju za PC i next-gen konzole. 

Tko je Amanda Ripley?

Upravo to pitanje postavlja službeni Alien, Twitter račun, a ako ste igrali jednu od najboljih igara Alien: Isolation onda znate da je upravo Amanda glavni protagonist igre. Znači li ovo da ćemo dobiti nastavak Alien: Isolationa a samim time potpuno odvojenu igru od one na kojoj radi Cold Iron studio? Nadamo se. Voljeli bi zaista vidjeti nastavak igre koja se na kraju ipak prodala u pristojnom broju, iako je riječ o naslovu za kojeg slobodno možemo reći da je debelo, debelo podcijenjen. 

Alien: Isolation video recenzija

https://www.youtube.com/watch?v=1mHmYdJ0R78

Ne znam koje su vaše želje i koju igru bi željeli vidjeti u Alien svijetu, samo se nadamo što bržoj službenoj potvrdi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano