Vijesti

Izlazi ultimativna Marvel igra, a radi je slavni Team Ninja

X-Men + Avengeri + Čuvari Galaksije = ispunjenje snova za sve ljubitelje Marvela i legendarnih superjunaka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li koliko je vremena prošlo od zadnje Marvel Ultimate Alliance igre? Jako velikih i dugačkih 10 godina. Mnogim ljubiteljima Marvela, ali i većim fanovima Alliance naslovi su ispunjenje snova jer na jednom mjestu igrate i živite Marvel svijet koji volimo toliko gledati na velikim i malim ekranima. Definitivno nas je ugodno iznenadila najava Marvel Ultimate Alliance 3: Black Order igre, a iznenadio nas je i podatak da na igri radi ni manje ni više nego Team Ninja. Sjećate se igara kao što su Nioh, Ninja Gaiden ili Dead or Alive serijala?  E to je ta ekipa.  Nažalost, iznenadila nas je i objava da će ova igra biti ekskluziva za Nintendo Switch. Nadamo se da je riječ ipak o vremenskoj ekskluzivnosti i da će igra izaći i na drugim platformama.

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: BLACK ORDER TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=1RohG-JzXiM

Igra će imati co-op za 4 igrača, a svi fanovi primjetit će i novu kameru s ramena. Ne kamena s ramena, nego kameru. Ne znam što reći nego kao ljubitelj Marvel univerzuma jedva čekam ovo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano