VijestiZanimljivosti

Izvagao PlayStation 4 kao voće i platio ga €9, a onda je došao po još i završio u zatvoru!

Mućke su za ovog Francuza ništa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan mladi 19-godišnji Francuz “junak” je ove zanimljive priče. Da nije bio pohlepan, o njemu sad ne bi čitali jer nitko ne bi ni znao da je kupio novi PlayStation 4 za samo €9. Kako mu je to uspjelo? Dio ste vjerujem već shvatili iz naslova. Francuz imena Adel, sjetio se da će u hipermarketu uzeti PlayStation 4 i izvagati na vagi za voće što je i napravio.

Vidite kako je bio pošten. Nije uzeo samo kilogram-dvije jabuka, već je postavio PlayStation 4 na vagu, izvagao ga i naljepnicu koja je izašla (ukucao je kod voća) samo je prelijepio preko prave cijene PlayStationa 4.

Hipermarket je imao one samoposlužne kase gdje sami otkucate i platite proizvode. On je uredno skenirao naljepnicu “voćnog PS4”, platio €9 i nitko ga nije skužio što je napravio. I da nije bio pohlepan i ponovno pokušao napraviti istu stvar već sutra, ne bi ga ni uhvatili. Ovako su ga skužili što radi, pozvali policiju, a sad je Adel dobio 4 mjeseca zatvora. 

Znate što je napravio gospodin s prvim PlayStationom 4? Prodao ga za €100. Što reći za ovog majstora? Glupan ili genijalac? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano