Vijesti

Jack Black pokrenuo gaming kanal i “zaprijetio” Ninji i PewDiePie-u!

Legendarni glumac i gamer već ima gotovo 600,000 pretplatnika!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni glumac koji je poznat po mnogobrojnim ulogama u filmovima kao što su School of RockTenacious D in The Pick of DestinyKung Fu PandaThe House with a Clock in Its Walls i dr. bacio se u YouTube vode, odnosno pokrenuo je svoj YouTube kanal koji će u najvećoj mjeri biti usmjeren na svijet igara, ali moći ćete pogledati i videe o hrani i životu. Što vam znači slava govori podatak da je video koji je Jack objavio 21. prosinca pregledan više od 2 milijuna puta, a kanal mu već ima gotovo 600.000 pretplatnika!

JABLINSKI GAMES

https://www.youtube.com/watch?v=9fKpbTcAk1E

Jack Black inače nije novak u svijetu igara. Ako ste igrali Brutal Legends igru onda znate da je upravo Jack Black glumio glavnog lika u igri (Eddie Riggsa), a posudio je glas i u igrama kao što su King Kong i Broken Age. U svom stilu “zaprijetio” je da će srušiti i nadmašiti Ninju i PewDiePie-a po broju pretplatnika. Ako znate opus Jack Blacka znate da je sve satira i šala. Iako nije njih nadmašio, prešišao je FFA YouTube kanal za samo 596 tisuća pretplatnika, iako naš kanal postoji puno duže vremena, a mi smo najpoznatiji u našim dnevnim boravcima. Podržite nas isto, a ne samo NJIH! Naš kanal se nalazi ovdje! Smanjimo tu razliku! 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano