Vijesti

Je li ovo jedna od najljepših PlayStation 4 ekskluziva? Igra izlazi već 15. siječnja, a rade je veterani gaming industrije

Moram priznati da ovo nismo očekivali!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujem da ste već zaboravili ili pak niste nikada ni čuli za igru Vane? Ne brinite, nije niti pola nas koji redovno pratimo industriju igara. Ovaj vikend popularna gaming stranica i kompanija “Kinda Funny”  ugostila je mnoge developere gaming industrije, i iako nije na razini kao jedna priredba što je The Game Awards saznali smo datume izlaska za puno igara, ali vidjeli smo i prikaze nekih igara koje su zaista oduševile publiku. Jedna od tih igara je nova PlayStation 4 ekskluziva koja izlazi već 15. siječnja i koju možete prednaručiti za 135,99kn na PlayStation storeu. 

vane screen 05 1920

ICO, jesi to ti? Predivno!

Igru razvija japanski studio Friend & Foe, a osim zaista prekrasne grafike zanimljiva je i ideja same igre. Inspirirana naslovima kao što su ICO i Journey, igramo u ulozi dječaka koji se može pretvoriti u pticu i istraživati pustinju koja je prepuna ruševina, skrivenih tajni i pećina. Bitan dio gameplaya su oluje koje će mijenjati svijet u kojemu igramo, a zanimljivo je da će svaki igrač doživjeti igru na svoj način budući da vam igra stavlja svijet na vaš dlan i na vama je da ga istražite kako želite. Svijet u igri aktivno se mijenja i evoluira oko igrača. Iako možda za studio niste čuli, na igri su radili veterani igraće industrije i ekipa koja je radila na igrama kao što su Battlefield 3, Killzone i The Last Guardian. 

vane screen 09 1920

Na vama je kako i kada ćete istražiti svijet koji je pred vama! Čitava okolina se mijenja i raste s vama. Jesam rekao da izgleda predivno?

Igra je u razvoju već pune 4 godine i nakon otkrivanja ja sam je osobno stavio među favorite koji izlaze već početkom godine. Jednostavno, sve što vidim podsjeća me na ICO koji mi je druga najdraža igra svih vremena. Vidi se itekako inspiracija što smo naveli i Journyjem, ali i The Last Guardianom. Za mene osobno jedva čekam zaigrati Vane. Pogledajte trailer za igru.

VANE TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=yuZIJdBy4QY

I evo pogledajte još koju sliku iz igre. Artistički stil je zaista, zaista predivan.

vane screen 02 1920

vane screen 06 1920

vane screen 01 1920

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano