Vijesti

Jedan metak, jedan metak je sve što imam, a oko mene na stotine luđaka (Freakera) što misle da sam laka

Zapravo, htio sam vam samo napisati da je Days Gone dobio novu, prilično zanimljivu reklamu iliti reklamni spot za nadolazeći PlayStation 4 hit. Ali, kad u tekst nadodamo malo Sevke, sve je bolje, pa i ovaj tužni, emotivni video spot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan metak na sto Freakera?

Nisu zombiji i nemojte ih tako zvati. Studio Band ne želi da zovemo Freakere zombijima i mi više nećemo. Freakeri su puno napredniji i imaju drugačije ponašanje od zombija.

Suprotno svim očekivanjima, nakon posljednjih nekoliko trailera, shvatili smo da Days Gone ima prilično veliku priču i da je ona jako bitan dio igre. Priznajem, osobno sam očekivao već viđenu open world igru gdje će priča biti manje važna, ali sam se na svu sreću itekako prevario.

Days Gone će trajati otprilike 30 sati, a igra će imati oko 6 sati animacija. Dakle, veliki naglasak će upravo biti na priči. Dovoljno je da kliknete naš Days Gone tag na kojem vas čeka sve što trebate znati o igri.

Days Gone izlazi 26. travnja ekskluzivno na PlayStation 4. Hoće li FFA ima recenziju kad i svi drugi portali? Naravno. Što učiniti s jednim metkom?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano