Vijesti

Jesmo li upravo dobili veliki hint da će novi Splinter Cell biti prikazan na The Game Awardsima u noći s četvrtak na petak?

Pet godina čekanja! Je li konačno došao kraj tome?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neću vam lagati, Splinter Cell mi je jedan od dražih serijala, a Sam Fischer jedan od najdražih protagonista u svijetu igara. Dugačkih pet godina je već prošlo od zadnjeg Splinter Cella i nekako sam mišljenja da je tržište spremno za novi Spliner Cell. Nekada prije konkurencija je bila žešća u tome žanru, dok se sad iskreno ne sjećam kad sam zadnji puta odigrao pravu, poštenu stealth pucačinu. Naznake da je novi Splinter Cell u izradi itekako već postoje. Ranije smo pisali da je Ubisoft sasvim slučajno najavio igru, ali od tada ni traga ni glasa. Dodatno je Ubisoft maštu zagolicao svima nama kad se Sam Fischer pojavio u Ghost Recon: Wildlandsu, a također smo i pisali o tome da je Ubisoft na neki način potvrdio igru.

Konačno otkrivanje igre?

Glasine kažu da bi prvi trailer mogli vidjeti već za koji dan, po našem vremenu u ranim jutarnjim satima u noći s četvrtka na petak kad ćemo svjedočiti The Game Awardsima. Očekuje nas čak 10 ogromnih svjetskih premijera, a među njima mogao bi biti i novi SC. Nije naravno ništa sigruno, ali Geoff Keighley na svom Twitteru složio je fantastičan trailer (zaista fantastičan) koji slavi svijet videoigara. U jednom trenutku vidimo i Sam Fischera koji nije dobio svoju igru već 5 godina. Moguće je da je samo ubačen u trailer radi spomenute Wildlands misije, ali mi se ipak nadamo da se radi o nečemu više. Možda je to samo naša prevelika želja?

 

Internet kakav je smatra ovo definitivnom potvrdom, ali treba stati na kočnicu i pričekati ipak TGA. Mi se nekako nadamo jer gdje ima dima ima i vatre, a nadu nam dodatno potpaljuju vijesti koje smo već pisali o postojanju igre. Za koji dan ćemo biti puno pametniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano