Vijesti

JRPG blic novosti | Dragon Quest ovo, Dragon Quest ono

Vrijeme je za nove blic vijesti iz svjeta JRPG-a. Izgleda da ćemo na jesen padati rokove na ispitima.

Ovoga puta skoro sve je u znaku Dragon Questa jer spominjemo oba nastavka u vijestima. No, kako se radi o kvalitetnom serijalu, sve je opravdano.

Nights of Azure 2 izlazi 31.8. u Japanu

KOEI Tecmov akcijski JRPG, točnije njegov nastavak stiže krajem kolovoza za Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation Vitu. Evo i drugog trailera:

https://www.youtube.com/watch?v=5iav4WCquK8

S obzirom da je prvi dio doživio lokalizaciju, za vjerovati je da će i ovaj nastavak. Samo ovoga puta PC igrači će biti zakinuti za to iskustvo, a novopridošlice će biti vlasnici Switch konzole.

Poznat je datum izlaska igre Dragon Quest X za Japansko tržište

DragonQuestX_FFA.jpg

PlayStation 4 verzija će izaći 17.8., a Nintendo Switch verzija tek 21.9. S obzirom da se radi o MMORPG igri, biti će potrebno izdvajati mjesečnu cifru za igranje. Za PS4 verziju će biti potrebno mjesečno izdvajati 1500 yena za 5 likova, dok za Switch verziju između 1000 i 1500 yena za 3 – 5 likova. Beta testiranje za obje konzole će biti organizirano u razdoblju od 19.7 do 10.8. a svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. All in one package se odnosi na to da igra ima sva velika 3 updatea već ubačena.

Square Enix je i dalje nedorečen apropo dovođenja igre Dragon Quest XI za Nintendo Switch

Za vrijeme live streaminga Dragon Questa, ali desetke, Yosuke Saito je konačno prozborio koju riječ o vječnom pitanju hoće li jedanajstica dočekati izlaženje na Switch konzoli. Kao pravi političar rekao je svašta, a zapravo ništa. Tek kada bude vrijeme za to, onda će on, odnosno Square Enix će biti u mogućnost nešto konkretnije reći o tome hoće li Dragon quest XI doći na spornu konzolu.Razni čimbenici (koji naravno nisu imenovani) su u igri oko toga.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close