Vijesti

JRPG blic novosti | Ova godina će biti u znaku žanra

Odsada budite informirani o pojedinim detaljima nadolazećih igara JRPG žanra na našem FFA portalu kroz kratke blic vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se sve događa u svijetu JRPG-ova, datume izlazaka određenih naslova, detalji iz igara… Sve to možete pratiti u serijalu ovih članaka pod nazivom JRPG blic novosti.

Ys III: Lacrimosa of Dana dobila datum izlaska

NIS America je objavio detalje izlaska što se tiče igre Ys III: Lacrimosa of Dana. Fizičke i digitalne verzije igre za PlayStation 4 i PS Vitu izlaze 15.9. u Europi dok Steam verzija izlazi 12.9. Igra će sadržavati Japanski i Engleski voiceover, a Engleske i Francuske titlove.

Square Enix izbacuje još trailera za Final Fantasy XII: The Zodiac age

Upoznajte FF XII u 120 sekundi. Ili ipak ne, pošto je sve na Japanskom. Ako išta, možete se diviti vizualima.

https://www.youtube.com/watch?v=ew3Rhy0PVIw

https://www.youtube.com/watch?v=z4eWo1a6r3M

Ako niste znali, FF XII: The Zodiac Age ćemo igrati 2 dana prije Japanaca jer igra u Europi izlazi 11. srpnja dok u Japanu tek 13. srpnja. Ironija i sarkazam na djelu.

Kockanje u Dragon Questu je uobičajena stavka; ni DQ XI nije iznimka

Kazino je institucija u Dragon Quest serijalu. Zamjenite teško stečeni novac za čipove i igrajte se na sreću, a sve kako bi skupili suludi broj čipova i konačno nabavili najbolju nagradu koja nerijetko bude neko divlje oružje ili štit. Osim kazina, u Dragon Quest XI: In Search of Departed Time će imati i mogućnost utrkivanja konjima. Pobjedama se dakako, osvajaju nagrade odnsono itemi koje se najvjerojatnije nigdje drugdje ne daju nabaviti.

Kad nema drugačije, onda će i cam verzija trailera za The Legend Of Heroes biti dovoljna

U Akihabara Amusementu u Tokiju se mogao vidjeti prikaz igre The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III. Sniman je kamerom pa nemojte napadat da je kvaliteta snimke krumpir. Bolje išta nego ništa.

https://www.youtube.com/watch?v=wAIqERVe63s

Zasad je samo poznat datum izlaska u Japanu, i to 28. rujna za PlayStation 4. Sudeći po tome da su prethodna 2 nastavka lokalizirana, nema sumnje da će i ovaj kad tad to isto biti.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano