Vijesti

JRPG blic novosti | veliki događaj za velike igre

Kada sve te ljepote stići zaigrati? Kada?

Skupilo se nešto finog materijala “svemirske djece” s ovogodišnjeg E3 događaja. Jedva čekamo zaigrati Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom te se nadamo da će ovim nastavkom ovaj serijal biti zacementiran kao jedan od velikana žanra.

Povezani članci:

Ni No Kuni 2 u novom prikazu pokazuje boss borbu, a saznajemo i datum izlaska

https://www.youtube.com/watch?v=b9VuivhThKg

Skupljanje “Pokemona” se vraća! Bandai Namco i Level 5 su izbacili izdašan gameplay video u kojem se vidi kako se sustav borbe promjenio. Nema više onog konfuznog šaltanja po meniju usred akcije koji je, po mom mišljenju, bio najslabija karika u prošloj igri. Sada se to čini kao čisti hack & slash što je odlična stvar. Nadajmo se da će za naše tržište ponuditi i japanski voiceover s obzirom da je vidljivo da titlovi postoje. Ah da, najbitnija stvar – datum izlaska. Igra izlazi 10.11.2017. godine za PlayStation 4 i PC.

.hack//G.U. dolazi na PlayStation 4 i PC kao Last Recode kolekcija

dotHack-GU-lastrecode_FFA.jpg

Onima koji su van JRPG voda ovaj serijal je praktički nepoznat, ali je obilježio PS2 eru na samom kraju dok je PS3 već krenuo u dominaciju. Sve 3 igre (Vol. 1//Rebirth, Vol. 2//Reminisce i vol. 3//Redemption) će biti sadržani u kolekciji pod nazivom Last Recode. Što se tehničke strane tiče, igre će se vrtjeti u 1080p i 60 FPS-a dok će filmovi, sučelje i pozadine imati više detalja. Uz to dogodit će se brojne preinake kao povećanje maksimalnog broja nosivih itema, opcija “retry” (vjerojatno ako izgubite borbu), Auto mode i slično. Kako su u originalu sve 3 igre izašle na američkom tlu (što je dodatni razlog za nepoznatost serijala na našim područjima) očekujemo da će barem i ova kolekcija biti prevedena u najgorem slučaju.

Ove jeseni pogonimo remake Mario & Luigi igre na Nintendu 3DS

Remake Game Boy Advance igre iz 2003. godine pod (dugačkim) nazivom Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions stiže 6.10.2017. god na Nintendo 3DS. Evo iscrpan gameplay video sa Nintendovog E3 2017 Show Rooma:

https://www.youtube.com/watch?v=Zm1lHm9jzC0

Zwei: The Ilvard Insurrection trailer prikazan na E3 2017

XSEED je prikazao trailer za Zwei: The Ilvard Insurrection koji uglavnom pokazuje gameplay i ponešto hack & slash borbe.

https://www.youtube.com/watch?v=6C2EiEOlE5M

Lijepo je vidjeti onaj klasični JRPG štih koji odiše igrom. Minijaturni likovi, izometrijska kamera, art vizuali i polugeneričan voiceover. Zanimljiva stavka je ta da igra izlazi samo za PC. Da, da! Ova JRPG PC ekskluziva izlazi ovog ljeta.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close