Vijesti

Jučer je bio Mass Effect dan, a BioWare nam pokazao budućnost serijala kao da mu u PR radi Vidoviti Milan

BioWare nas je vrhunski zatrolao i razočarao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako niste znali jučer je bio “N7 dan”. Jučer je bio dan Mass Effecta kojeg unatoč svemu još silno volimo i poštujemo. Na kraju krajeva riječ o jednom od najboljih serijala ikada stvorenih (osim Andromede). Nismo jučer očekivali neke ogromne vijesti. Najviše čemu smo se nadali je možda najava renastera originalne trilogije i to bi bilo genijalno. Umjesto toga, BioWare je objavio da je Mass Effect: Andromeda postala Xbox One X enhanced naslov što znači da je dobila patch koji u igru donosi HDR i 4K rezoluciju. Nije nas to ni razočaralo toliko. Razočarao nas je ogroman trol naslov videa koji su objavili, a između ostaloga naslov je navodio da će pričati o budućnosti serijala. Naravno da smo pomislili da će nešto reći možda o novom Mass Effectu. 

Naslov kaže – What does N7 mean to you? Our N7 Day video is a look back—and a glimpse at the future of Mass Effect.

https://www.youtube.com/watch?v=VjJcP-od8hw

Ako pogledate video vidjet ćete i shvatiti što je pravi clickbait. Ne, to nisu naslovi i tekst koji mi pišemo. Mi nismo BioWare. Ne moram vam ni reći da su prvo ljudi na Twitteru izgubili razum, a kasnije je sve eksplodiralo na forumima. OK, možda se ova poruka može protumačiti da BioWare radi ili da misli raditi na novom Mass Effectu, ali to nije to. Jučer je bio N7 dan. Bolje i da nije. Ne u ovakvom obliku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano