Vijesti

Jučerašnji genijalni Cyberpunk 2077 gameplay video imao je skrivenu poruku

Radi se o svojevrsnom pismu igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CD Projekt Red konačno je prikazao svima svoju gameplay prezentaciju koju je ranije odabranim novinarima prikazivao na E3 i Gamescom sajmovima. Istina, ovaj put je prezentacija bila ponešto drugačija (kako kažu novinari), ali i dalje je to barem u 90% isto. Uz bitnu razliku kako je na Gamescomu sve bilo prikazano u noćnim uvjetima u pravom Cyberpunk štihu, dok je ovaj put to bio dan.

U svojem “cyberpunkovskom” štihu developeri su još jednom uspjeli progurati skrivenu poruku, pa dok se dosad u velikoj većini to radilo o nekakvim dvosmislenim, ili pak tisućosmislenim (izmislio sam riječ, yay!) informacijama, jučer smo dobili čitavo jedno pismo. I to smisleno!

screen-shot-2018-08-27-at-11-14-17-am.png

Grad izgleda fantastično!

Neću ga sad cijeloga prevoditi, ali ću za vas izdvojiti najbitnije i cijelu poantu teksta. Naime, developeri su pokušali pojasniti zašto nisu odmah prikazali svoju igru publici diljem svijeta, već su to radili mućki iza zatvorenih vrata. Opravdanje je da nisu bili potpuno sigurni u svoj produkt, kao ni u to da će baš sve prikazano u gameplay videu biti u konačnoj igri izvedeno baš tako. Ponašanja nekih oružja će se možda promijeniti, a ako budu takve volje možda čak i sruše čitavi grad pa sagrade novi.

Nisu bili spremni

Igre u razvoju u svakojakim fazama razvoja novinari su naviknuli gledati i znaju kakvi se problemi javljaju, dok regularni igrači nisu, a dosad smo nebrojeno puta bili svjedoci kod drugih igara kako su preuranjeni prikazi znali otići po krivu. Međutim, fantastičan prijem kod velike većine novinara ohrabrio je developere da se odvaže na ovaj potez.

I to je to, sve je pojašnjeno, a za vas koji ste se možda ponadali – odgovor je NE. Datuma izlaska nema još uvijek, međutim, svakako ohrabrujuće zvuči informacija kako je cijela igr aveć sad igriva od početka do kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano