Vijesti

Just Cause 4 stiže danas, a pokušat će vas kupiti ovim eksplozijama nabijenim trailerom

Obožavamo Just Cause trailere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Just Cause serijal definitivno je sam vrhunac gaming industrije što se tiče akcije. Rico nas oduševljava još od 2006. godine, prvo je tu bila “kuka” – nešto neviđeno u igrama. Zatim su se s novim nastavcima počele pojavljivati stvari na većoj skali, eksplozije od kojih se gospodin Bay osjeća kao mali pilić, scenarij koji James Bonda gura na RTL Kockicu u rano jutarnji termin…

Danas, 12 godina kasnije, sve to je evoluiralo na još jednu višu razinu, pa je Just Cause 4 teško uopće riječima objasniti. Vjerujte nam, mi ga već igramo za recenziju, a našem Nenadu je razina testosterona porasla na preko 9000 i raste mu još jedno spolovilo. Ok, malo sam pretjerao, ali shvatili ste poantu.

Upravo takav je Just Cause 4 launch trailer, nabijen destrukcijom i eksplozijama, avioni i brodovi (BRODOVI?!!) padaju s neba, Rico klizi između dva bloka motora razorenog helikoptera, ruši mostove kao Bethesda vlastitu reputaciju, dok za potpuni dojam nedostaje još samo tornado, koji ćete vidjeti i doživjeti u ovoj igri, a strašniji je od svega nabrojanog.

https://www.youtube.com/watch?&v=sRPJa94rTpU

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano