Vijesti

Kada već nema igre Skate 4 na vidiku, možda nas Session kao spiritualni nasljednik utješi

Studio BlackBox zaslužan za odličan serijal Skate je ubijen od strane Electronic Artsa. time su šanse da doživimo Skate 4 totalno mrtve. Ima li nade?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda ima unatoč suši za skateboarding naslovom.Tony Hawk’s serijal nećemo ni gledati jer osim kriminalno užasnog sranja zvanog THPS5 koji je vjerojatno pokopao dotični, sustav kontrola je drugačiji u odnosu na Skate. Session bi trebao biti skateboarding igra koja je uvelike inspirirana Skate serijalom (pogotovo po pitanju kontrola) pa bi na tu igru mogli gledati kao spiritualnog nasljednika.

Iza igre, koja je još uvijek u ranoj alpha fazi, stoji Crea-ture Studios te pripremaju Kickstarter kampanju koja kreće 21.11. kao što najavljuju u videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=GGwpXozmtB4&feature=youtu.be&a=

Uz to, demo koji se može isprobati, je izbačen i može se skinuti ovdje. U slučaju da nemate volje za time, evo jednog gameplay prikaza.

https://www.youtube.com/watch?v=jZR20TftWN0

Session se zasad radi samo za PC platformu, a planovi su širenje i na konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano