Vijesti

Kakav šljam od čovjeka! Na streamu uživo udario trudnu ženu pred malom djecom radi igre

Kakav konj od čovjeka!

Konj je premala riječ, ali kažu da moramo biti pristojni. Zašto? Jer ovo što se dogodilo doslovno prije par sati u Australiji zaslužuje sve osude. Kako čovjeka koji udari svoju trudnu ženu radi igre nazvati čovjekom? Ne, on nije čovjek. On je maloumni bolesnik koji je na sreću vrlo brzo završio u zatvoru. “Sreća” da je streamao i bio “live” jer su milijuni ljudi vidjeli nasilje koje je Twitch streamer pod pseudonimom ” MrDeadMoth” napravio nad svojom 21-godišnjom ženom. 26-godišnji streamer iz Australije poludio je jer mu je žena prigovorila što satima igra Fortnite. Njegovu reakciju možete vidjeti ispod. 

VIDEO JE OSJETLJIV I NIJE ZA SVAKOGA (Tweet maknut, pa evo YouTube video)

https://www.youtube.com/watch?v=ysp62BQe91c

Ništa ne može opravdati ovakvo nasilje. Ovakvi glupani stvaraju krivu sliku o nama koji volimo svijet igara. Nije bitno koju igru igrali, jednostavno ne smijete biti ovakvi nasilnici prema nikome. Za ovakva ponašanja nema opravdanja. Ubrzo nakon što je video postao viralan, na tisuće igrača podijelilo je ovo, a policija je vrlo brzo reagirala. MrDeadMoth sa svojom (nadam se bivšom) ženom ima dvoje djece od 3 godine i 20 mjeseci. Optužen je za napad i čeka ga vrlo stroga kazna. Nadamo se da će ova žena biti pametna i napustiti konja. Twitch mu je već ugasio kanal.

Nažalost, radi iste igre prije par mjeseci jedan mali klinac iz Hrvatske završio je isto na internetu radi psovanja svega živog svojoj baki (ili majci). O tome su isto pisali svi hrvatski mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=WGGKDOtdHaI

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close