Vijesti

Kanye West ima svoju igru i mogla bi vas iznenaditi

Poznata javna ličnost nakon raznih iskustava sad može sebi pripisati i rad na video igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dok smo se pripremali za otvaranje FFA portala, za vrijeme dok on još nije bio javno dostupan, pisali smo o izjavi Kanye Westa i njegovoj averziji prema mikrotransakcijama. U ono vrijeme nismo mogli ni zamisliti da ćemo uskoro izvještavati o njegovoj vlastitoj video igri. U krajnjem slučaju, pomislili bi da će osoba poput njega otići putem svoje ženice Kim Kardashian, pa izbaciti aplikaciju gdje ga klinke mogu oblačiti najnovijim hit krpicama.

No, iznenadili smo se. Kanye radi na igri koja dijeli ime s jednom od njegovih najpopularnijih pjesama, Only One. Emotivna skladba je u biti zamišljeni razgovor između njegove tek rođene kćerke i prerano preminule majke, a izgleda da će i igra biti posvećena majci. U igri ćemo voditi njegovu majku kroz vrata raja, sve do one najviše i najsvetije razine. Mistični i iznenađujuće zanimljiv trailer možete pogledati ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano