Vijesti

Kingdom Hearts 3 dobio novi trailer, a ocjene kažu da imamo kandidata za igru godine

Ocjene jasno kažu o kakvoj je igri ovdje riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kingdom Hearts III službeno izlazi za 4 dana, ali velika količina recenzija je već vani. Znali smo i nekako očekivali na temelju svih podataka i trailera da nas očekuje velika igra, ali mnogi u recenzijama ističu da je Kingdom Hearts III već sada jedan od kandidata za igru godine. Zanimljivo, danas službeno izlazi Resident Evil 2 Remake koji je pokupio još bolje ocjene i kojeg isto nazivaju već igrom koja je kandidat za igru godine. Dakle, iako je tek početak godine, već smo u prvom mjesecu dobili dvije ogromne igre i dva velika hita.

Gdje su naše recenzije?

FFA portal, kanal, forum ili kako već nas gledate i zovete, raste. Rastemo, ali nismo još uvijek dovoljno narasli da dobijemo 10 dana ranije igru kao neke naše kolege, pa zato i nemamo još uvijek recenzije Kingdom Heartsa III ili RE 2. Također, iako dobijemo pojedine igre ranije, ako ih ne pređemo i ne testiramo detaljno, mi recenzije ne izbacujemo samo da bi bili prvi. Stoga ćete naše recenzije čitati kad zaista detaljno, uzduž i naširoko pređemo ove igre. A vi ako niste sigurni vrijedi li kupiti novi Kingdom Hearts III, svakako pogledajte novi trailer koji prikazuje i dočarava na najbolji mogući način zašto je ova igra toliko dobra. Od borbe do svijetova u kojoj se igra odvija, KH3 je bajka u svijetu igara.

https://www.youtube.com/watch?v=eh6Pr2gSJfY

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano