Vijesti

Klinac postao svjetski prvak u Tetrisu i pokazao nevjerojatne sposobnosti!

Nakon 7 godina, Tetris ima novog vladara!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortnite, Super Mario ili Call of Duty nisu najjigranije igre! Tetris je pravi vladar svijeta igara jer tko barem jednom nije zaigrao ovu igru? Od kalkulatora do konzola – Tetris smo igrali svi! I staro i mlado! I dok mi igramo i mislimo da znamo igrati pojavi se dečko/klinac (za mene) od 16 godina i postane svjetski prvak u Tetrisu. Srušio je sedmereostrukog prvaka do tada, a način na koji je to napravio je zaista impresivan. Dobio ga je čak 3:0 i tako prekinuo sedmogodišnji niz koji je Jonas Neubauer postavio.

Novi vladar Tetrisa, Joseph Saelee dolazi iz Californije i ponovit ću ima samo 16 godina. Classic Tetris World Championship temelji se na NES verziji Tetrisa kojima je i dan danas najdraža. Fun fact – igra je izašla 13 godina prije nego se novi vladar Tetrisa rodio. Nije se puno obogatio jer dobio je oko $1000, ali puno bitnije ušao je u igraću besmrtnost. Ako mislite da je Tetris lagan i za djecu probajte odigrati sami kasnije levele. Igra traži nevjerojatnu količinu skilla. Kako je sve to izgledalo pogledajte ovdje! 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano