Vijesti

Knights of Light je povjesni RPG smješten na područje Bliskog istoka

Debitantski projekt Egipatskog razvojnog tima Rumbling Games Studio obećava zanimljivu avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Kingdom Come: Deliverance, očito je vrijeme za još jednu igru koja će biti smještena na stvarnim prostorima i u određenom povjesnom razdoblju koje se doista dogodilo. Knights of Light će tako biti open world RPG smješten na Bliski istok, točnije, na područje današnjeg Iraka u 7. stoljeće ilitiga srednji vijek. U to doba na tom prostoru je obitavalo golemo Sasanidsko Perzijsko Carstvo koje je ratovalo s Arapima.

Glavni lik u igri će, kao i bossevi, biti baziran na stvarnim povjesnim ličnostima samo što još nisu poznata njihova imena. Rumbling Games su način razvijanja i strukturiranja priče krenuli raditi po uzoru na The Witcher koji im slovi kao inspiracija (postojat će skriveni fantasy put unutar kampanje). Obećavaju priču reda veličine 60 sati s dvije unaprijed planirane ekspanzije u što će biti ugurano i dosta sporednih questova kao i nekoliko igrivih sporednih likova, a pogled je iz trećeg lica kao što se može vidjeti na videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=ddYjX2qcLKY

Puno je to motion blur efekta, zar ne? Nadajmo se da će ga malkice reducirati. A mogli bi pošto se još uvijek radi o pre-alpha fazi pa su promjene u odnosu na budući završni proizvod moguće. Igru pokreće Unreal Engine 4 pokretač, a također će biti implementirani i Nvidia Gameworks efekti kao što su HBAO+, VGXI i PCSS. Oblaci i osvjetljenje će biti volumetrijski.

Knights of Light će izaći za PlayStation 4, Xbox One i PC, samo što još nije poznat datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano