Vijesti

Kojima ekskluzivno pokazao Death Stranding demo, Killzone i Horizon: Zero Dawn developeri ostali bez riječi

Zar je toliko dobra igra?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako nam se čini da je učenik opet nadmašio učitelja. Kad se Kojima odvojio od Konamija, normalno da je bio bez ičega. U vrlo kratkom vremenu čovjek je napravio novi studio, a u razvoju Death Strandinga ne samo da mu Sony pomaže financijski, već je Guerilla games kompanija čiji Decima engine pokreće Death Stranding. Što je Decima engine sposoban pokazala ja igra Horizon: Zero Dawn koju je radila Guerilla. Ako ste mislili da je to vrhunac, onda nam se čini kako još ništa nismo vidjeli. Kojima je prošli tjedan otišao kod kolega iz Guerille i pokazao im je kako izgleda Death Stranding. Prema informacijama koje su izašle “van”, navodno da ni oni sami ne vjeruju koliko igra dobro izgleda. 

Ako ćemo vjerovati Kojimi, većina stvari koje smo vidjeli do sad su zapravo snimke iz igre, a ne CGI traileri što je zaista spektakularno ako je istinito. Također, prema svim informacijama Death Stranding izlazi ove godine. Najveća vjerojatnost je jesen ili zima, pa bi tako PlayStation trebao imati dvije velike ekskluzive pred kraj godine. Naravno, mislimo na The Last of Us: Part II i Death Stranding. Moguće je da će upravo te dvije igre biti krune ove generacije igara. Guerilla je nakon Horizon: Zero Dawna prema glasinama koje kruže, raditi na PlayStation 5 launch igri. Nadamo se samo da će Kojima vrlo brzo demonstrirati igru javno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano