Vijesti

Kolekcionarski kutak | Call of Duty: WWII Limited Edition PS4 Slim

Sve je to lijepo i krasno, ali Sony, zašto već treće limitarno izdanje samo za PS4 Slim?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Destiny groznica i dalje trese, ali još su tri mjeseca do kraja godine. Gaming industrija nam sprema nove blockbustere. Kao priprema za to, Sony je predstavio još jednu limitiranu inačicu svoje popularne konzole. Jedino nam nije jasno zašto je ona i ovaj puta za PS4 Slim. PS4 Pro je do sada dobio samo jednu posebnu inačicu, a posebno na njoj je bila jedino kompletna bijela boja. Nikakav poseban element na samoj konzoli ili Dualshock kontroleru.

COD PS4 04 HD

Sigurno će se divno ukamuflirati u zelene dnevne sobe.

Iako se ukusi razlikuju, ova kamuflažna inačica je, ako ništa drugo, drugačija od svih dosadašnjih te je barem time zanimljiva. Iskreno, nama se sviđa, naročito ova maslinasto zelena nijansa na Dualshock kontroleru. Kao što je vidljivo i na slikama, kontroler dolazi u svojoj V2 verziji s dodatnim izvorom svijetlosti na touchpadu.

COD PS4 05 HD

Pogled na ljepotana iz jednog kuta…

COD PS4 06 HD

Pa iz drugog…

Uz konzolu, očekivano, dolazi i Call of Duty: WWII igra na disku, kao i pripadajući digitalni dodaci:

  • Divisions pack
  • Nazi zombies pack
  • Weapon unlock token

COD PS4 02 HD

Pogled na samo pakiranje.

Bilo bi lijepo kada bi ponekad uz limitiranu verziju konzole došla i limitirana verzija igre, kao što je do sada bio slučaj samo s Final Fantasy XV igrom. Sony, slušaš li?

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano