Vijesti

Kolekcionarski kutak | Nove boje za DualShock 4 kontrolere

Jesen stiže, a Sony nas uporno priprema za cijeđenje novčanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će nam se novčanici opustošiti od ogromne količine obećavajućih igara, Sony je čvrsto odlučio da potrošimo pare i na njihov hardware. Pa je tako, uz prekrasne PS4 Pro verzije, prozirno plavu i Spider-Man crvenu, danas najavio skorašnji izlazak tri nove verzije DualShock 4 kontrolera te povratak jednog, izuzetno popularnog modela.

Blue Camouflage

Prva verzija tematski paše na već postojeći maslinasto zeleni kamuflažni, a među kamuflažnim uzorkom se skriva silueta samog Dualshock kontrolera. Izlazak ovog modela je predviđen za 12. listopad.

CamoblueT

CamoblueS

CamoblueF

Copper

Ovaj model tematski paše u dvije kolekcije. Kad već ne postoji bakreni, ovaj brončani je savršen dodatak na zlatni i srebrni, kao medalja za treće mjesto na recimo WC 1998. A isto tako dobro paše i na industrijski dizajn postojećeg čeličnog Steel Black kontrolera. Doduđe, sami Sony sva četiri kontrolera svrstava u metallic kolekciju.

Izlazak ovog modela je predviđen za 30. listopad.

CopperT

CooperS

CopperF

Berry Blue

Posljednji dizajn je definitivno najneobičniji i najodvažniji, a po komentarima na netu, mišljenja su podijeljena. Nekima je katastrofa, dok je nekima nevjerojatno simpatičan. Prosudite sami.

Izlazak ovog modela je predviđen za 23. listopad.

BerryT

BerryS

BerryF

I na kraju, potvrđena je i ponovna dostupnost nekima najljepšeg modela – Orange Sunset. Ovaj prekrasan model će doći 13. rujna, ali nažalost u ograničenom broju primjeraka.

SunsetT

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano