Vijesti

Konačno! Apex Legends danas dobiva svoju prvu sezonu i novog junaka

Dogodilo se i to! Fanovi su već dugo vremena čekali i nadali se dolasku novog sadržaja u Apex Legends i došao je konačno dan veselja za mnoge. Od 18 sati po našem vremenu stiže Season One: Wild Frontier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Wild Frontier skinovi

S novom sezonom stiže i Battle Pass koji košta oko £8 i koji ima 100 tierova iliti nagrada. Sve nagrade koje možete otključati ako kupite battle pass možete pronaći na Apex službenoj stranici.

Za vas koji ne želite kupiti battle pass nema problema jer ćete i dalje naravno sasvim normalno moći igrati igru, a nećete ni vi ostati praznih džepova jer ćete moći ipak otključati i dobiti neke nagrade.

Ima džabe

Octane je novi junak i dostupan je svima

Već smo znali jer je iscurilo da u Apex Legends stiže hrpa novih junaka. Octane je prvi kojeg ćete moći dobiti kupili vi ili ne battle pass. Njegove moći uključuju konstantno polagano healanje ako ne pucaju na vas, a također, Octane se može kretati brže od drugih igrača nauštrb zdravlja.

Najveća posebnost je Launch Pad koji Octane može baciti na pod i onda se cijela ekipa može launchati gdje želi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano