Vijesti

Konačno imamo priliku vidjeti kako izgleda Hellblade: Senua’s Sacrifice

IGN nam donosi točno 10 minuta čistog igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hellblade: Senua’s Sacrifice je nadolazeća akcijska avantura s elementima zagonetki koju razvija i izdaje britanski razvojni studio Ninja Theory, a igra će izaći 8. kolovoza ove godine za PC i PlayStation 4.

Zanimljiv je stav razvojnog studija koji naglašava kako je ovo nezavisni AAA naslov, što bi značilo da je Ninja Theory zapravo indie razvojni studio koji ima mogućnosti za produkciju jednog AAA naslova kao što je Hellblade, a sve zahvaljujući pokretaču Unreal Engine 4 i fokusu igre na jednog lika.

Priča će biti bazirana na Keltskoj i Nordijskog mitologiji u ulozi Senue, a pratit ćemo njezin put kroz mitsko podzemlje u kojem se isprepliću vizije i psihotične manifestacije njezine stvarnosti i njezinog uma.

Sljedeći video prikazuje 10 minuta čistog igranja u kojemu Senua prelazi opasan most koji vodi u Helheim odnosno zemlju mrtvih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano