Vijesti

Konačno nove informacije o DLC-u za Star Wars Battlefront

Novi sadržaj kreće već sutra.

Star Wars Battlefront će sutra dobiti novu zakrpu koja će donijeti niz promjena u balansu te novi sadržaj. Novi patch donosi nam privatne mečeve, dnevne izazove, nove outfite i još modova za Tattoine planet. Sutrašnja zakrpa nam donosi i podršku za Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, i Heroes vs Villains modove na Tattoine survival mapi koja će dobiti novi naziv “Raider Camp”.

Novi skinovi za Han Soloa i Skywalkeru modelirani su po odjeći iz Empire Strikes Back na planetu Hoth. U veljači ćemo besplatno dobiti i novu survival mapu te novu mapu na Hothu koja će podržavati Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron i Turning Point. Sve dosadašnje mape koje podržavaju Walker Assault i Supremacy će dobiti podršku za odličan Turning Point mod koji je do sada bio dostupan za besplatni Jakku DLC. Ožujak nam također donosi novi besplatni DLC u obliku nove multiplayer mape na Endoru sa podrškom za Walker Assault, Supremacyi  Turning Point. Tu je i nova survival mapa na Endoru.

EA nam donosi i prve informacije za plaćeni DLC koji će biti dostupan preko Season Passa ili kao samostalan DLC. Prvi DLC je Outer Rim koji će imati mape na Sullustu i Jabbinu palaču na Tattoineu. Drugi DLC nosi ime Bespin i donosi nam novu Cloud City lokaciju za nove mape. Death Star će se odvijati upravo na legendarnoj lokaciji koji su mnogi tražili. Četvrti DLC još nema ime, a trebao bi izaći početkom 2017.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close