Vijesti

Kupili ste Anthem? Planirate kupiti tek Anthem? Ne planirate? Za sve vas, BioWare je izbacio plan sadržaja koji dolazi u iduća 3 mjeseca!

Anthem ga nije volio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor ovog teksta jutros je do 3:30h igrao “Antišu.” Koliko sam uživao čitat ćete u recenziji za par dana kad iskusim još puno više igre i kad nasjeckam sa svojim Interceptorom još nekoliko tisuća neprijatelja. Anthem je igra koju treba isprobat detaljno prije nego se napiše ili snimi video za recenziju.

BioWare najavio hrpu sadržaja u iduća 3 mjeseca

Ako pratite gaming svijet znate da je većina Anthem recenzija vani i da nisu baš pozitivne. Zamjerki ima jako puno, a većina recezenata ističe manjak sadržaja kao jedan od većih problema. Anthem je looter shooter igra i kao takva ima živi svijet koji će s vremenom evoluirati i biti nakrcan sadržajem, ali to nije opravdanje što igri sad nedostaje sadržaja.

Ako se planirate zadržati uz igru dovoljno dugo ili je mislite kupiti naknadno, očekuje vas podosta novih stvari. Sve što dolazi možete vidjeti na linku, a mi ćemo spomenuti samo najvažnije stvari. Odnosno, možda je najbolje da pogledate sve u slikama, ali ukratko dolaze nove misije (legendary), hrpa novih live događanja u igri koja će izmijeniti Anthem svijet, ali i novi skillovi  i mogućnosti nadogradnje Javelina.

TRENUTNA POBOLJŠANJA KOJA DOLAZE

trenutne nadogradnje

Veljača

OŽUJAK NOVE STVARI

Ožujak

TRAVANJ NOVE STVARI

travanj 1

travanj 2

SVIBANJ NOVE STVARI

Svibanj

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano