Vijesti

Kupnjom PlayStation Plus (12 mjeseci) + PUBG bundlea štedite više od 120kn

Treba vam PlayStation Plus? Želite igrati PUBG? Pati vas zatvor? Ako je samo jedan odgovor na ova pitanja pozitivan imamo rješenje za vas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa dobro tko još ne želi PlayStation Plus i to 12 mjeseci? Tko još ne želi igrati PUBG na PlayStationu 4? Tko još pri tome ne želi uštedjeti koju kunu? Svi to želimo i Sony to zna, pa nam je tako ponudio i složio jedan bundle koji kako se meni čini neće baš biti tako veliki hit budući da je cijena i dalje prilično velikih 511kn. Šalu na stranu, ako zaista trebate PlayStation Plus i želite igrati PUBG onda biste to inače platili 438kn (PS+) + 199kn (PUBG) što je 637kn. U akciji koja traje sve do 13. siječnja ovaj bundle vas košta 126kn manje što zapravo i nije loša ušteda ako želite igrati PUBG. 

Ako ne želite potrošiti niti kunu na PlayStation Plus i PUBG imamo dva videea koja vam mogu pomoći u vašoj odluci kupiti ovo ili ne.

NAJBOLJE BESPLATNE IGRE ZA KOJE NE TREBATE PLAYSTATION PLUS

https://www.youtube.com/watch?v=iOvoumP3Fk4&t

PUBG PLAYSTATION 4 RECENZIJA

https://www.youtube.com/watch?v=g7SI0UBP6GY

Ako želite iskoristiti ovu ponudu onda trebate posjetiti PlayStation Store klikom na link!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano