Vijesti

Lady Gaga će imati ulogu u Cyberpunku 2077!? Tako je, hoće!

A mi kažemo da onda i Ella Dvornik mora dobiti ulogu jer je ona urbana i cool kao Lady Gaga. Iako zvuči kao ogromna glasina, ova vijest je 99% točna i istinita. Već ranije su se javile glasine da će Lady Gaga biti dio igre, a jučer smo dobili prema našem razmišljanju potvrdu cijele priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je pomalo čudna jer jer Lady Gaga objavila “tweet” još u studenom 2012. godine, a CDPR je na njega odgovorio 6 godina kasnije. Očito kad su dogovorili suradnju.

Već tada su krenule glasine o mogućoj suradnji, a jučer je jedan francuski gaming portal objavio da iz pouzdanih izvora ima informacije da je Lady Gaga snimila motion capture scene za igru u kojoj će biti jedan od likova.

Navodno će cijela suradnja biti objavljena na E3-u i prezentaciji igre. Ranije je već potvrđeno da CDPR i Cyberpunk 2077 dolaze na E3 gdje ćemo zasigurno vidjeti novi gameplay, saznati nove detalje, ali i nadamo se i dobiti datum izlaska.

Osobno Lady Gagu u igri vidim kao neku dilericu oružja. Ili kao Otimačicu. Znate onu sapunjaru gdje si cure otimaju dečke i muževe pa samo plaču i plaču?!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano