Vijesti

Left 4 Dead se vraća pod Back 4 Blood imenom, ali i originalnim developerima s AAA budžetom

Kad već Valve ne želi izdavati svoje igre dulje od dva nastavka, pa tako to ne želi ni kod fantastičnog Left 4 Dead serijala, napraviti će to studio sa onim istim ljudima koji su i stvorili igru. S drugim partnerom.

Nakon što su se izdvojili iz Valvea, ekipa iz Turtle Rocka svoju sreću je okušala s, na papiru, inovativnim Evolveom kojeg su nažalost uništile mikrotransakcije nametnute od izdavača Take-Twoa. Igra je imala ogroman potencijal, međutim, Take-Two je imao neku svoju viziju, sami studio nije mogao sam gurati i Evolve je, nažalost, završio neslavno. Napušten krajem 2016. godine.

Evolve je bio fantastična igra koju su uništile mikrotransakcije, ali i loše planiranje i balansiranje novih čudovišta.

Vjeruje se da od onda Turtle Rock radi na novom projektu, a sad smo napokon saznali neke od detalja. Kako je to danas službeno objavljeno, novi partner – izdavač je Warner Bros, a igra se zove Back 4 Blood. Igra riječima govori sama o sebi.

Ovaj put pametnije

Radi se o primarno kooperativnoj zombi pucačini, a kako navode iz Turtle Rocka, tu će biti i PvP modeova, a ideje o ovoj igri vrte se u glavama začetnika žanra već desetak godina.

Kako kažu, u Warner Brosu su pronašli savršenog partnera, pa iako nemamo nikakvih dodatnih informacija o igri, optimistični smo po pitanju suradnje. A potvrda kako će igra izaći na PC-ju, kao i na konzolama OVE generacije, garancija je kako nećemo dugo čekati na konkretni prikaz igre.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
viper89 Recent comment authors
novije starije popularnije
viper89

bude kanta kao i Evolve

Povezano

Back to top button
Close
Close