Vijesti

Lenovo praktički potvrdio izlazak nove generacije Nvidia grafičkih kartica

Ovo je zapravo bila javna tajna, jer se već duže vremena govori o datumu izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nvidia se nalazi pred finalizacijom nove generacije grafičkih kartica, a dva najpoznatija modela će svakako biti GeForce GTX 1180 i GTX 1170.

Službeno nije ništa oktriveno, jer ne znamo datum izlaska, specifikacije, ne znamo kakvi su rezultati prvih testova, a niti cijene novih modela. Međutim, na ovogodišnjem E3 sajmu jedan predstavnik Lenova je otkrio i potvrdio kako će grafička kartica GTX 1180 biti ugrađena ove jeseni u novu seriju Lenovo Legion desktop računala.

Trenutna dva Legion Cube modela, C530 i C730, dolaze s osmom generacijom Intelovih procesora u skali od i3 do i7 serije. Imaju do 32GB DDR4 memorije, a raspon grafičkih kartica počinje od GTX 1050 za C530, do GTX 1060 za oba Legion Cube modela.

To će se ove jeseni promjeniti, jer stiže nova generacija Nvidie, a kako su promjene najavljene i za C530 i C730, to znači da će vjerojatno Nvidia istodobno plasirati GTX 1160, GTX 1170 i GTX 1180, te vrlo vjerojatno nešto ranije nego što Lenovo započne s isporukom unaprijeđenih Legion Cube računala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano