Vijesti

Life is Strange dobiva tri nove epizode koje će ponovno natjerati suzu na oko

Square Enix nam ponovno poručuje da je život čudan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom Microsoftovog izlaganja igara koje će obilježiti novu eru Xboxa, pojavio se i prequel popularnog Life is Strange. Podnaslova Before the Storm, tri nove epizode bavit će se događajima prije Maxina povratka u rodni Arcadia Bay. Pratit ćemo Chloe, Maxinu najbolju prijateljicu iz djetinstva te njen put do osobe kojom je postala u događajima poslije. Isto tako, sam prikaz natuknuo je da ćemo napokon dobiti detaljnu analizu njena odnosa s Rachel te ćemo konačno moći upoznati misterioznu ličnos oko koje se vrtila originalna avantura.

https://www.youtube.com/watch?v=AvwDNGjEp7A

Službeni prikaz koji smo mogli vidjeti na konferenciji.

DONTNODOV neočekivani hit oduševio je kritiku i publiku te je bilo samo pitanje vremena kada će Square Enix reagirati i naručiti nove priče iz misterioznog svijeta hipsterskih supermoći. Osim što smo dobili službeni prikaz, DONTNOD je ostavio i poruku u kojoj objašnjavaju motivaciju iza nastanka Before the Storm nastavka. Upozoravamo da u prikazu, naravno, ima i spoilera za one koji nisu odigrali prvih pet epizoda. Povratak u Arcadiju Bay dogodit će se već 31. kolovoza ove godine, stoga pripremite maramice, jer ćemo teško zadržati lepezu emocija koju nam DONTNOD pruža.

https://www.youtube.com/watch?v=GONk9c3MLjA

DONTNOD je ekspresno objavio i behind-the-scene prikaz. 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano