Vijesti

Lovci na trofeje po*izdili zbog platine u Wolfensteinu 2

Mein Leben!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfenstein II: The New Order je upravo dostupan na tržištu i već je osvojio brojne fanove FPS žanra. Mi uveliko radimo na recenziji, no već sada vam možemo reći da se radi o klasiku koji se mora zaigrati! Da stvari budu još zanimljivije, MachineGames je iznenadio trophy hunter zajednicu dosta teškom platinom koju će samo rijetki moći osvojiti ako developeri ne promjene zahtjeve.

Get Psyched!

Naime, platina traži da igru završite na “Mein Leben” težini koja je ultimativno Wolfenstien II iskustvo iz razloga što igrači imaju samo jedan život, a igraju na najvećoj težini po pitanju primljene štete. Da stvari budu još teže, progres u igri se uopće ne može spremiti i sve se mora odraditi u jednoj sesiji što je izazvalo veliku dramu na forumima vezanima za trofeje.

Realnost je ta da se igra ipak može raspodijeliti u par sesija ako se konzola ostavi u rest modeu koji u low power stanju vrti igru u pozadini kako biste se mogli vratiti i nastaviti bilo koju igru koju igrate. Zanimljivo je to da je igra uistinu zahtjevna čak i na nižim težinama, a zbog priče (ne želimo spojlati zašto) naš junak dobru polovicu igre ima svega 50 HP-a, tj polovicu ukupnog healtha.

Radi se svakako o jednom od najtežih trofeja u većim igarama u zadnjih nekoliko godina (pozdrav Max Payneu) i mi pozdravljamo ovakav potez koji od igrača traži ultimativno poznavanje igre, ali i dosta sreće s obzirom da ima dosta napetih situacija u kojem vas neprijatelji mogu lako srediti jednim metkom. Kako je napomenuo naš forumaš someone, igrači moraju računati na dodatne tehničke poteškoće u obliku nestanka struje ili običnih bugova i crashova koji se mogu dogoditi baš kada idete na ovaj prelazak.

Mein Leben je definitivno zanimljiv trofej i ostaje za vidjeti hoće li developer MachineGames popustiti i olakšati ga. Lovci na trofeje nisu zadovoljni, a jedan je čak i pokrenuo peticiju koja će se dostaviti Bethesdi i developerima za promjenu ovog trofeja.

https://www.youtube.com/watch?v=H561RVqNy4s

Čitaj dalje

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano