Vijesti

Ludilo počinje, Rockstar službeno najavio Red Dead Redemption 2

Evo ga! Rockstarova nova igra je Red Dead Redemption 2 i izlazi iduće godine za PlayStation 4 i Xbox One.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Rockstar zapalio društvene mreže sa kratkim teaserom logoa i slikom pozadine nadolazeće igre, sada su konačno i službeno objavili da uistinu rade na novoj Red Dead igri. Nova igra nosi naziv Red Dead Redemption 2 i biti će dostupna na jesen iduće godine za PlayStation 4 i Xbox One. Kao i s originalnom igrom, PC igrači su opet izvisli budući da igra nije najavljena za tu platformu. Nadamo se da će kao i u slučaju s GTA V ipak izaći nešto kasnije.

Rockstar je na službenoj stranici objavio kako na Red Dead Redemption 2 rade developeri originalnog Red Dead Redemptiona i GTA V. Developeri nisu propustili priliku najaviti da će pored atmosferičnog open worlda na divljem zapadu igra imati i online način igranja koji će ako je suditi po GTA V biti vrlo tražena roba.

Novi trailer nam stiže već u četvrtak u 17 sati pa svakako navratite na portal kako bi pogledali kakvo su nam novo nezaboravno iskustvo Rockstarovci pripremili.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano