Vijesti

Luminous (Square-Enix) radi na blockbuster igri za PlayStation 5

Sjetite se samo demoa koji je pokazao upravo Square-Enix, a koji pokazuje budućnost grafike koja dolazi. Na PlayStationu 5? Moguće!

Nema više tjedna kada nemamo neku novu vijest vezanu za konzole iduće generacije. Ako niste, svakako pročitajte članak u kojem možete naći zaista hrpu dokaza koji upućuju da PlayStation 5 (a onda i novi Xbox) zaista stižu! Novi dokaz dolazi od samih developera koji već rade na PlayStation 5 igrama. Iskusno oko igrača pronašlo je na LinkedInu životopis jednog člana studija Luminous (Square-Enix studio) koji je zadužen za 3D modeliranje da radi na još nenajavljenoj AAA igri za PlayStation 5. Cijela priča ima smisla kada uzmemo u obzir naš članak u kojemu smo i rekli da se Luminous u potpunosti posvećuje radu na novoj AAA igri.

Je li ovaj demo primjer kako bi igra mogla izgledati na PlayStationu 5?

Kako bismo pogledali u budućnost, moramo malo zaviriti u prošlost. Ako se sjećate konferencije Square-Enixa na E3-u osim najava i prikaza igara, pokazali su zanimljiv tech demo koji pokazuje kakvu bi u budućnosti trebali imati grafiku u našim igrama. Normalno je da se zapitamo je li ovo možda dobar primjer što nas očekuje u njihovoj igri za PlayStation 5? Očito je riječ o nekom ekskluzivnom PS5 naslovu, a mi se nadamo samo da nije FFXV remake.

OVAKVA NAS GRAFIKA OČEKUJE NA PS5?

https://www.youtube.com/watch?v=kQB9ds2AYwM

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close