Vijesti

Luminous (Square-Enix) radi na blockbuster igri za PlayStation 5

Sjetite se samo demoa koji je pokazao upravo Square-Enix, a koji pokazuje budućnost grafike koja dolazi. Na PlayStationu 5? Moguće!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema više tjedna kada nemamo neku novu vijest vezanu za konzole iduće generacije. Ako niste, svakako pročitajte članak u kojem možete naći zaista hrpu dokaza koji upućuju da PlayStation 5 (a onda i novi Xbox) zaista stižu! Novi dokaz dolazi od samih developera koji već rade na PlayStation 5 igrama. Iskusno oko igrača pronašlo je na LinkedInu životopis jednog člana studija Luminous (Square-Enix studio) koji je zadužen za 3D modeliranje da radi na još nenajavljenoj AAA igri za PlayStation 5. Cijela priča ima smisla kada uzmemo u obzir naš članak u kojemu smo i rekli da se Luminous u potpunosti posvećuje radu na novoj AAA igri.

Je li ovaj demo primjer kako bi igra mogla izgledati na PlayStationu 5?

Kako bismo pogledali u budućnost, moramo malo zaviriti u prošlost. Ako se sjećate konferencije Square-Enixa na E3-u osim najava i prikaza igara, pokazali su zanimljiv tech demo koji pokazuje kakvu bi u budućnosti trebali imati grafiku u našim igrama. Normalno je da se zapitamo je li ovo možda dobar primjer što nas očekuje u njihovoj igri za PlayStation 5? Očito je riječ o nekom ekskluzivnom PS5 naslovu, a mi se nadamo samo da nije FFXV remake.

OVAKVA NAS GRAFIKA OČEKUJE NA PS5?

https://www.youtube.com/watch?v=kQB9ds2AYwM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano